+40 745 666 063

Preturi scoala de soferi Iasi – AutoAvantaj

Încă nu ai reușit să strângi toți banii de școală? La AutoAvantaj, te primim și fără! Poți să faci plata în rate, pe care trebuie să le achiți până la sfârșitul cursurilor.

Chiar dacă e prima dată când vrei să obții carnetul sau nu ai mai condus de ceva timp și vrei să îți îmbunătățești abilitățile, cei 10 ani de experiență ai instructorilor noștri auto te vor ajuta să fii un șofer încrezător, prudent și agil.

Știm că legislația poate părea complicată, dar profesorii noștri te vor ajuta să o înveți în mod logic și natural. Tot ce trebuie să faci este să fii atent pe parcursul celor 30 de ore, iar examenul nu ar trebui să te pună în vreo încurcătură. In plus, preturile pe care le oferim pentru cursurile de permis auto categoria B sunt deosebit de avantajoase, in special fiindca vin insotite de conditii de scolarizare ultramoderne.

Alege o școală de șoferi din Iași care te poate ajuta atât să obții permisul, cât și să conduci cu încredere și în siguranță propriul autoturism! AutoAvantaj îți pune la dispoziție servicii de calitate la prețuri avantajoase, astfel încât să fii pregătit atât teoretic, cât și practic pentru fiecare deplasare pe care o vei face la volan.

categoria B

2045 lei

1850 lei

Pregătire practică 15 ședinte(30 ore)*.

Pregătire teoretică 24 ore*.

Simulare examen teoretic.

Simulare examen practic.

Preț ședințe suplimentare:

1-4 ședințe: 100 lei / ședință

5-9 ședințe: 95 lei / ședință

10+ ședințe: 90 lei / ședință

Zi examen traseu: 100 lei / ședință