+40 745 666 063

Despre noi

Chiar dacă e prima dată când vrei să obții carnetul sau nu ai mai condus de ceva timp și vrei să îți îmbunătățești abilitățile, cei 10 ani de experiență ai instructorilor noștri auto te vor ajuta să fii un șofer încrezător, prudent și agil.

Știm că legislația poate părea complicată, dar predată de profesorii noștri o vei învăța logic. Tot ce trebuie să faci tu, este să fii atent pe parcursul celor 24 de ore, iar examenul nu ar trebui să te pună în vreo încurcătură.

Start in conducere auto

Condusul este una dintre cele mai complexe activități pe care le poate face omul în viața sa de zi cu zi, dar pentru a o face și bine ai nevoie de studiu și îndrumare. Există mai multe tipuri de șofat, nu este unul mai bun sau mai rău, important este contextul și dacă șoferul este pregătit pentru orice situație.

lecŢii de condus

Când ești începător, reflexele tale nu sunt încă bine definite, chiar dacă tu ești încrezător sau îți tremură încă mâinile pe volan, trebuie să respecți toate regulile din trafic. Cel mai important, este să conduci preventiv, să nu îți pui nici viața ta în pericol, dar nici a celorlalți participanți la trafic.

Cursurile noastre de instruire includ: